Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Őszi Austrotherm tudásteszt

2023.10.18.
Lecke

Őszi tudástesztünkben 7 kérdéssel készültünk az Austrotherm hőszigetelésekkel kapcsolatban.

Ha a leckéket követted, villámgyorsan meg tudod válaszolni a kérdéseket, ez esetben 15 pont a jutalom. 

A hírhez tartozó kérdések

Köszönjük a válaszod!
A kérdéseket helyesen megválaszoltad, a jutalmad 15 pont!

Hibás válasz!
Ellenőrizd a válaszaid!
Egy, vagy több kérdésre nem válaszoltál, vagy hibás választ adtál!

Kérlek jelentkezz be!
Bejelentkezés nélkül nem tudjuk rögzíteni a válaszaid!

1. Padlásfödém hőszigetelésére az Austrotherm PADLAP lemezek nyújtják az optimális megoldást, mert akár szakember segítsége nélkül, saját kézzel, egy hétvége alatt járható felületet alakíthatunk ki velük a padlásunkon.

2. Az Austrotherm Manzárd GRAFIT® magastető hőszigetelés alkalmazása a tetőszerkezetben az alábbi vastagságban javasolt a rendelet szerint előírt, 0,17 W/m2K hőátbocsátási tényező eléréséhez:

3. A 4 cm és 20 cm közötti vastagságú Austrotherm UNIPLATTE® termékek elsősorban csempe- és lapburkolatok vékonyágyas fektetésének aljzatai.

4. A GRAFIT REFLEX® homlokzati lapokat különösen előnyösen lehet használni olyan helyeken, ahol vastag hőszigetelő anyagot kell a falszerkezetre rögzíteni (vasbeton épületek), illetve felújítások során, mikor a rendelkezésre álló rétegvastagságban minél kedvezőbb hőszigetelési értéket szeretnénk elérni.

5. Az Austrotherm UNIPLATTE® építőlemez olyan rózsaszínű ……… anyag, melyet mindkét oldalon ragasztótapaszba ágyazott alkáliálló üvegszövettel erősítettek meg. Alkalmazható csempe és természetes kőburkolatok vékonyágyas fektetéséhez, hőszigetelésre, vagy belsőépítészeti megoldásokhoz, egyszerű bútorok és dekorációs elemek készítésére.

6. Az osztrák családi tulajdonban lévő Austrotherm Csoport 12 országban 23 hőszigetelőanyag gyártó üzemmel rendelkezik.

7. Az energiaköltségek emelkedése ellen csak egy hatékonyan működő épülettel tudjuk felvenni a harcot. El kell gondolkodnunk a felújításról, és hamar eljutunk a ……… hőszigetelésének javításához, hiszen a ház energiamérlegében többnyire ez a legnagyobb tétel.