Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü

Az Austrotherm Partnerprogram portáljának bemutatása

Jó helyen jársz, ha ...

  • hőszigetelőanyagok kereskedelmével foglalkozol, és szeretnéd meggyőzni vásárlóidat arról, hogy  Austrotherm hőszigetelő anyagok szakszerű beépítésével jelentősen csökkenthető az otthonok rezsiköltsége. 
  • szeretnéd rendszeresen fejleszteni tudásodat.
  • a tudás elsajátításáért elismerésben szeretnél részesülni.

Tarts velünk!

Üdvözlettel: Austrotherm Kft.

Érvek a padlásfödém hőszigetelés mellett Austrotherm Padlap lerakásával

2024. 02. 20.

Az olcsó energia korszaka (megint) végetért. Az energiaárak már a reálison is túlugrottak, nem kérdés, hogy javítanunk kell épületeink hőszigetelését. Viszont évek óta küzdünk a szakemberhiánnyal, és bizony a munkadíjak is ugrásszerűen megemelkedtek. A kiút ebből a csapdából csak egy házilagosan is kivitelezhető, szakértelmet nem igénylő hőszigetelés lehet, ami jelentős megtakarítást hoz a konyhára.

Részletek

Az Austrotherm befektet és terjeszkedik Horvátországban

2023. 08. 21.

Az Austrotherm megkezdi az első EPS-szigetelőanyag gyártó üzem építését Horvátországban. 2023. június 6-án tartott alapkőletétel és sajtókonferencia keretében számolt be a tervekről Klaus Haberfellner, a vállalatcsoport ügyvezető igazgatója.

Részletek

Díjazzuk a minőséget

2023. 08. 21.

2022-ben a Pohlen-Dach Hungária Bt. vehette át az Austrotherm Kft. Kovács Zoltán Emlékdíját a balatonfüredi Forrás Sportpark csarnoképületének tetőszigeteléséért. A hőszigetelőanyag gyártó vállalat minden évben minőségi lapostető kivitelezési munkák elismeréseként adja át a díjat a Média Építészeti Díj átadó ünnepség keretében.

Részletek