Kérdése van? Írjon nekünk: partnerprogram@austrotherm.hu

Menü


5 érv a GRAFIT REFLEX mellett

2022. 09. 24.
Lecke

Az egyre szigorúbb épületenergetikai szabályozás mind hatékonyabb hőszigetelést kíván. Az elvárásainknak vagy extrém vastag hőszigeteléssel, vagy minőségileg jobb szigetelőanyagokkal tudunk csak megfelelni. Az GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelő lemezekkel könnyebb kielégíteni a hőtechnikai követelményeket.

Részletek

Austrotherm szigetelési egypercesek - 2. Hőátbocsátási tényező

2022. 09. 12.
Lecke

A hővezetési tényező az anyagot jellemzi, a hővezetési ellenállás a terméket. De mi fogja megmutatni azt, hogy mennyire szigetel a fal, mi az, ami a szerkezetet jellemzi? Ez a hőátbocsátási tényező, ami minden egyes anyagot és azok vastagságát figyelembe veszi, ami a szerkezetünket alkotja.

Részletek

Austrotherm szigetelési egypercesek - 1.Hővezetési tényező, hővezetési ellenállás

2022. 09. 05.
Lecke

Számos műszaki paraméterrel jellemezhetjük a hőszigetelő anyagokat, de ami a leginkább érdekel minket, az a hővezetési tényező.

Részletek

Biztonságot adunk ajándékba

2022. 08. 29.
Lecke

A szigorúbb energetikai követelményeknek csak kiváló hőszigetelő anyagok alkalmazásával tudunk megfelelni. A GRAFIT REFLEX® homlokzati hőszigetelés őszi akciójának keretében 2022. október 31-ig a biztonságos kivitelezést nyújtó fényvédő bevonatot 10 cm-es vastagságtól ingyen adjuk.

Részletek

Összesen 39 hír